Χωρίς νερό θα μείνουν σήμερα αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας εργασιών που πραγματοποιεί η Ε.Υ.Α.Θ. Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή της Εγνατίας από Βενιζέλου μέχρι Αγίας Σοφίας, από Αγίας Σοφίας μέχρι Αλ. Σβώλου και από Αλ. Σβώλου μέχρι Βενιζέλου στο Δήμο Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών αντικατάστασης δικλείδας αγωγού ύδρευσης στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία.

Επίσης από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, θα γίνουν εργασίες αντικατάστασης παλιών αγωγών στο Πανόραμα στην οδό Αναλήψεως. Θα διακοπεί η υδροδότηση στις οδούς Αναλήψεως, Παπαδοπούλου και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Πυλαία από τις 8 έως τις 12 το μεσημέρι, θα γίνουν εργασίες σύνδεσης αγωγού Φ110 με νέο αγωγό Φ160, στην οδό Τέρμα Εγνατίας με Προφήτη Ηλία.

Τέλος, από τις 8 έως τις 12 το μεσημέρι, θα γίνουν εργασίες λόγω διαρροής σε αγωγό ύδρευσης στο Δήμο Παύλου Μελά (Πολίχνη), στη συμβολή των οδών Εδέσσης με Παρνασσού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης