Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σε Αμαλιάδα και Μεσολόγγι για παραβάσεις των υφιστάμενων μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ.:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο αναπαρήγαγε μουσική κατά παράβαση των υφιστάμενων μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού με την παρουσία πέντε θαμώνων. Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από  αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχου καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, μία γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτρια κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρέχοντας εργασία με φυσική παρουσία, χωρίς να έχει προβεί στη διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) κατά παράβαση των υφιστάμενων μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης