Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης απείλησε ότι θα σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019, 09:40
Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης απείλησε ότι θα σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο

Νέο επεισόδιο δημιούργησε μέσα τις φυλακές Γρεβενών ο Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Αυτήν τη φορά απείλησε με σπασμένα γυαλιά να σφάξει σωφρονιστικό υπάλληλο, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το STAR.

Το νέο σοβαρό επεισόδιο με τον Ροδίτη κατηγορούμενο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/5). Ξαφνικά βγήκε εκτός ελέγχου, έσπασε γυαλιά και απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν μπροστά του. «Θα σε σφάξω» του έλεγε προκαλώντας αναταραχή μέσα στις φυλακές Γρεβενών. Αμέσως σήμανε συναγερμός, προκειμένου ο κρατούμενος που κατηγορείται για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας να ηρεμήσει ώστε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Ο Ροδίτης πέρασε και πάλι πειθαρχικό συμβούλιο, καθώς οι κανόνες μέσα στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί. Είναι το τρίτο κατά σειρά τους τελευταίους τρεις μήνες. Τιμωρήθηκε με 10 ημέρες στο πειθαρχείο και στέρηση εργασίας ενός έτους. Παράλληλα, οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο και της ποινικής του δίωξης, καθώς κινδύνευσε άμεσα υπάλληλος των φυλακών.

Τόσο για τον Ροδίτη όσο και για τον Αλβανό κατηγορούμενο έχει ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που διετάχθη από την ανακρίτρια Ρόδου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, το πόρισμα των ιατρών φαίνεται να ρίχνει φως σε αρκετά σημεία της υπόθεσης.

Μένει τώρα να ολοκληρωθεί η ανάκριση για την υπόθεση, προκειμένου να ορισθεί πότε και πού θα γίνει η δίκη των δύο νεαρών για το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο.

Πηγή: star.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019, 09:40