Εκδίδεται νέο ένταλμα σύλληψης για τη διπλή δολοφονία στη Μάνη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014, 11:22
Εκδίδεται νέο ένταλμα σύλληψης για τη διπλή δολοφονία στη Μάνη
Θέμα ημερών αποτελεί η έκδοση εντάλματος σύλληψης για τρίτο άτομο σχετικά με τη διπλή δολοφονία του 26χρονου Κώστα Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη τον Αύγουστο στη Μάνη.

Την εμπλοκή τρίτου ατόμου είχε ανακοινώσει, μέσω των δικηγόρων της, η οικογένεια του Κώστα Σγούρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές πλέον έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία που χρειάζονταν για να προχωρήσουν στην έκδοση του εντάλματος.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διπλή δολοφονία έχουν προφυλακισθεί δύο 18χρονοι, ένας από την περιοχή του Κάμπου Δυτικής Μάνης και ένας από την Καλαμάτα

Τα στοιχεία που φαίνεται να προκύπτουν και τα οποία ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Μαργέλης, είχε επικαλεστεί ως ατράνταχτα, υποδεικνύουν νεαρό από το συγγενικό περιβάλλον του 18χρονου από τον Κάμπο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, στον τρίτο νεαρό είχε γνωστοποιηθεί τι πρόκειται να γίνει, κατά την επαφή που είχε με τον προφυλακισμένο 18χρονο.

Να σημειωθεί ότι είχε ζητηθεί άρση απορρήτου για τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα των δύο 18χρονων δραστών πριν και μετά το έγκλημα, ενώ αρχές Σεπτεμβρίου, σε νέες έρευνες των Αρχών, κατασχέθηκαν οι υπολογιστές από τα σπίτια τους.

Πηγή:tharrosnews.gr

Διαβάστε επίσης:


Προφυλακίστηκαν για το διπλό φονικό
, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014, 13:20

Ο Κούγιας ζητεί μεταγραφή του κατηγορούμενου για το φονικό στη Μάνη, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014, 15:31

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014, 11:27