Έκλεψε άχυρα και τριφύλλι για το κοπάδι του

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013, 02:55
Έκλεψε άχυρα και τριφύλλι για το κοπάδι του
Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων ένας 41χρονος για κλοπή μεγάλης ποσότητας αγροτικών προϊόντων.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα (14/21-12-2013) σε αγροτική περιοχή της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας, ο 41χρονος αφαίρεσε από αποθήκη 38χρονου αγρότη (200) περίπου δέματα με τριφύλλι και άχυρο, καθώς και τέσσερις τόνους ζωοτροφής (κριθαριού) τοποθετημένη σε πλαστικούς σάκους, συνολικής αξίας 1.600 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ποιμνιοστάσιο του 41χρονου στην ίδια περιοχή, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος της προαναφερόμενης ποσότητας και συγκεκριμένα 54 δέματα με τριφύλλι και δεκαπέντε πλαστικοί σάκοι ζωοτροφής (κριθαριού). Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η υπόλοιπη ποσότητα είχε χρησιμοποιηθεί ως τροφή για το κοπάδι του.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013, 02:55