Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει για δύο αυτοκινητιστές (οδηγούς φορτηγών) επιβάτες του πλοίου «Norman Atlantic» που τυλίχθηκε στις φλόγες στα θαλάσσια χωρικά ύδατα της Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγγενείς αναμένουν την επιστροφή Ελλήνων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας (με C-130) και απευθύνουν έκκληση μέσω του zougla.gr στις Αρχές ώστε να γίνει λεπτομερής ενημέρωση, καθώς αγνοείται η τύχη των δύο οδηγών.

Συγγενής του Γιάννη Σοφού αναφέρει ότι αγνοούνται τα ίχνη του. Παράλληλα η κόρη του Δημητρουλάκη Γιώργου (ιδιοκτήτη νταλίκας) αναφέρει: «Η μητέρα μου σώθηκε και επιβιβάστηκε στο Europa Cruise, ωστόσο για τον πατέρα μου δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 20:29 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Μπάρι το αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας με προορισμό την αεροπορική βάση της Ελευσίνας. Στο αεροσκάφος έχουν επιβιβασθεί 43 διασωθέντες του Norman Atlantic. Το C-130 αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελευσίνα περί τις 10 το βράδυ.

Στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας έχει αφιχθεί ειδική υγειονομική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και ομάδα του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης