Αποτελεί πλέον κοινή πεποίθηση πως οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα είναι καταλυτικές για τη διαμόρφωση του νέου πολιτικού σκηνικού της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα κεντρικά studio της zougla.gr και του zougla radio στην Κηφισιά αλλά και το ειδικά διαμορφωμένο studio στην πλατεία Συντάγματος, στο Ξενοδοχείο Plaza, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα προτείνει έναν μαραθώνιο ενημέρωσης, που θα αρχίσει στις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής.

Με τηλεοπτικά συνεργεία στα hot points της πρωτεύουσας, με ζωντανές συνδέσεις με όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, με ζωντανές μεταδόσεις και ρεπορτάζ από τα πολιτικά κόμματα, η zougla.gr φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα ενημερωτικό πρόγραμμα που θα καλύψει όλες τις πτυχές αυτής της πρωτόγνωρης, ως προς τα χαρακτηριστικά της, εκλογικής μάχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα παρουσιάσει τον ενημερωτικό αυτό μαραθώνιο.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και σχολιαστές θα συμμετέχουν στα στρογγυλά τραπέζια που θα έχουν στηθεί στα studio. Οι τηλεακροατές και οι αναγνώστες της zougla.gr θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα αποτελέσματα σε συνεχή ροή, τόσο από τις επίσημες πηγές όσο και από το δίκτυο της ηλεκτρονικής εφημερίδας που έχει στηθεί σε όλη την Επικράτεια.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα προτείνει έναν σύγχρονο, μυώδη και έγκυρο ηλεκτρονικό – διαδικτυακό ρυθμό στη ροή των ειδήσεων και των εκτιμήσεων, κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εκλογικής νύκτας.

Πανελλαδική εκπομπή του προγράμματος της zougla.gr

To Channel 9 και δεκαέξι περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί θα αναμεταδώσουν τη ροή του προγράμματος της zougla.gr, από τις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής έως ότου ολοκληρωθεί η μαραθώνια κάλυψη των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Το κεντρικό studio της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας θα παρουσιάζει ζωντανά και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής τους συναδέλφους από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ώστε να υπάρχει διαρκής και ζωντανή ενημέρωση από κάθε γωνιά της χώρας.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που θα αναμεταδίδουν την εκπομπή της zougla.gr είναι οι κάτωθι:

CHANNEL 9- ATTΙΚΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ TV – ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΛΕΣΒΟΣ – ΧΙΟΣ – ΣΑΜΟΣ

ENA CHAΝNEL – ΚΑΒΑΛΑ

ASTRA TV – ΒΟΛΟΣ

TV 10 – ΤΡΙΚΑΛΑ

ΕΝΑ TV – ΛΑΜΙΑ

DELTA TV – ΕΒΡΟΣ

PATRA TV – ΑΧΑΪΑ

WEST CHANΝEL – ΚΟΖΑΝΗ

DION TV – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΙΕΡΙΑ

ΚΑΝΑΛΙ 4 – ΚΡΗΤΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ TV

LEPANTO TV – ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

ΗΠΕΙΡΟΣ TV

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΗΛΕΙΑΣ – ΠΥΡΓΟΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV – ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ζωντανές μεταδόσεις για όλες τις εξελίξεις

Οι δημοσιογράφοι της zougla.gr με τα τηλεοπτικά συνεργεία και τα link για τις ζωντανές μεταδόσεις θα βρίσκονται στα κεντρικά πολιτικά γραφεία των πρωταγωνιστών, στο Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο είναι και η θεσμική κεντρική πηγή της ροής των αποτελεσμάτων, καθώς και στο Ζάππειο, όπου έπειτα από κάποια ώρα θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι πολιτικοί αρχηγοί για τις επίσημες, μετεκλογικές πια δηλώσεις τους.

Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας θα βρίσκεται σε συναγερμό, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί με ακρίβεια και εγκυρότητα όλο το σκηνικό αυτής της περίπλοκης και πολλά υποσχόμενης για άμεσες πολιτικές εξελίξεις εκλογικής βραδιάς.

Πυρετός προετοιμασιών στη zougla.gr

Στις εγκαταστάσεις της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας επικρατεί πυρετός προετοιμασιών, με τα ειδικά συνεργεία να έχουν ξεκινήσει τις εργασίες τους εδώ και ημέρες για την κατασκευή υπερσύγχρονων studio, απ’ όπου θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο ο εκλογικός μαραθώνιος την Κυριακή 6η Μαΐου.

Πάρτε μία γεύση από τις προετοιμασίες:

Συντονιστείτε στη διαδικτυακή συχνότητα της zougla.gr για άμεση, πολυδιάστατη και κυρίως αξιόπιστη πληροφόρηση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης