Μητέρα ενός βρέφους και σύζυγος ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών της Κρήτης, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Απρίλιο μετά από επεισοδιακή καταδίωξη, είναι η 28χρονη γυναίκα που πιάστηκε «στα πράσα», με έναν 31χρονο φίλο της, από την Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους εδώ και αρκετές ημέρες, καθώς είχαν στοιχεία ότι η 28χρονη συνέχιζε τις… επαγγελματικές δραστηριότητες του συζύγου της, ο οποίος της είχε αφήσει ως «προίκα»… ένα πλούσιο πελατολόγιο. Κατά την παρακολούθηση προέκυψε η ύπαρξη μιας γκαρσονιέρας στη Φιλοθέη, την οποία είχε ενοικιάσει πρόσφατα και χρησιμοποιούσε ως “καβάντζα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προχθές το μεσημέρι το ζευγάρι εντοπίστηκε να «πασάρει» ναρκωτικά σε 35χρονη στη λεωφόρο Δημοκρατίας. Πρόκειται για γνωστή τοξικομανή, που απασχολεί τη Δίωξη Ναρκωτικών εδώ και μία δεκαπενταετία.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη των δύο διακινητών, οι οποίοι μάλλον με άνεση τους προέτρεψαν να διενεργήσουν έρευνα στα σπίτια τους. Δεν γνώριζαν, όμως, ότι οι αστυνομικοί είχαν ανακαλύψει την γκαρσονιέρα της Φιλοθέης.

Στο χώρο του λεβητοστασίου εντόπισαν συσκευασία με περίπου μισό κιλό ηρωίνης, μικροποσότητα κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.775 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πρώτη καταχώρηση: 1 Αυγούστου, 12:39)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης