Έρευνα στο σπίτι του πρώην διοικητή του αστυνομικού τμήματος στη Σαντορίνη πραγματοποίησαν το Σάββατο στελέχη του εσωτερικών υποθέσεων στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που φέρεται να εμπλέκεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «Αδιάφθοροι» έχουν εντοπίσει χρηματικό ποσό και διερευνούν τον τρόπο απόκτησής του, χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό προς ώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε κατηγορηθεί πριν τρεις μήνες για «διευκόλυνση παράνομης εξόδου από την χώρα υπηκόων τρίτης χώρας που δεν υποβλήθηκαν στον έλεγχο του άρθρου 5 Ν.4251/2014, από περισσότερους των δύο υπαιτίους, που ενήργησαν από κοινού και εκ κερδοσκοπίας, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρησης εξουσίας κατ’ εξακολούθηση, της δωροληψίας υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφίας με χρήση από υπαιτίους που διαπράττουν πλαστογραφίες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με όφελος άνω των 30.000 ευρώ, κατ’ εξακολούθηση και της συγκρότησης κατ’ εντολή σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων του άρθρου 216 Π.Κ. και διευκόλυνσης παράνομης εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από κερδοσκοπία».

Αν και παύθηκε από τα καθήκοντά του για την υπόθεση αυτή είχε αθωωθεί.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στρέψει το βλέμμα της όμως και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς με κύριο γνώρισμα τα νησιά που όπου διεξάγονται πολυτελή πάρτι και μέρη όπου τουρίστες έπεφταν θύματα κλοπής διαβατηρίων, τα οποία κατέληγαν -έναντι μεγάλου αντιτίμου, σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης