Εκτός φυλακής θα μείνει, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ο καταδικασμένος για παιδεραστία γυμναστής από την Κρήτη.

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως ο γυμναστής που έχει καταδικαστεί αμετάκλητα  για 36 περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, μετά την αποφυλάκισή του στις 22 Απριλίου,  δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.  Κατά συνέπεια, σύμφωνα με τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου, δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να κρατείται πλέον στις φυλακές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετη πάντως ήταν η πρόταση της εισαγγελέως Γρεβενών η οποία είχε εισηγηθεί την επιστροφή του στις φυλακές για να εκτίσει  το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια,10 μήνες και  25 ημέρες.

Εν τω μεταξύ, έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο γυμναστής, άσκησε  ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας. Τον τελικό λόγο θα έχει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει για να αποφασίσει εάν τελικά ο καταδικασθείς για παιδεραστία θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης