Θρασύτατη ενέδρα εναντίον στελέχους επιχείρησης έστησαν τέσσερεις νεαροί εξώ από τα γραφεία της εταιρείας στον Ασπόπυργο, στις 20:05 της Τρίτης. Το στέλεχος χάρη στην παρατηρητικότητά του αλλά και στην τύχη του, κατάφερε να διαφύγει εγκαίρως με δραματικό τρόπο, όπως θα δείτε στο βίντεο-ντοκουμέντο που ακολουθεί, και να αποφύγει τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα το στέλεχος της επιχείρησης, που περιέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν στο zougla.gr αλλά επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρέθηκα έξω από τα γραφεία της εταιρείας που εργάζομαι και κάλεσα από το κινητό μου τον φύλακα για να μου ανοίξει. Ξαφνικά, βλέπω μια κίνηση από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου και τέσσερις άνδρες, Ρομά, να κινούνται προς το μέρος μου. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν κινήθηκαν προς τη στάση λεωφορείου που υπάρχει εκεί κοντά, αλλά κατευθύνονταν προς την πλευρά μου».

Ο οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία του και τα αντανακλαστικά του. «Ευτυχώς δεν είχα σβήσει τη μηχανή του αυτοκινήτου. Με το που έκανε ο ένας από αυτούς την κίνηση να ανοίξει την πόρτα, πάτησα γκάζι για να φύγω. Εκείνος είχε προλάβει να την ανοίξει και προκειμένου να μη χάσει την ισορροπία του, κράτηθηκε με το χέρι του από το πίσω παράθυρο της πλευράς του οδηγού», περιγράφει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Πιστεύω ότι εάν δεν είχα προλάβει να φύγω, θα με κρατούσαν όμηρο και αν θεωρούσαν ότι είμαι και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, λόγω του ακριβού αμαξιού, θα με απειλούσαν να τους ανοίξω το… όποιο χρηματοκιβώτιο», εκτιμά ο οδηγός, ο οποίος αμέσως μετά τη φυγή του κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου έδωσε κατάθεση.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο, εντελώς τυχαία ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το συμβάν, διασχίζουν τον δρόμο δύο μοτοσικλετιστές της αστυνομίας! Οι αστυνομικοί δεν είχαν προλάβει να δουν τι συνέβη ελάχιστα νωρίτερα, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο, οι 4 άνδρες για να μην κινήσουν υποψίες, έκαναν ότι περιμένουν στη στάση…

Δείτε το βίντεο που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης:

 

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», επισημαίνει ο οδηγός. «Όταν έφτασα στο αστυνομικό τμήμα, μου είπαν ότι μόνο την ίδια μέρα είχαν τρία περιστατικά, με Ρομά να πετούν πέτρες σε σπίτια – όποιος έκανε το λάθος να ανοίξει, βρέθηκε αντιμέτωπος μαζί τους». «Η αποχώρηση των υπαλλήλων της εταιρείας από το απόγευμα και μετά, γίνεται καθημερινά με την παρουσία και κάλυψη ιδιωτικής εταιρείας security», καταλήγει.

Η αστυνομία επεξεργάζεται το βιντεοσκοπημένο υλικό, ενώ για κακή τύχη του νεαρού που κρατήθηκε από το όχημα, τα αποτυπώματά του έχουν αφεθεί ξεκάθαρα πάνω στο τζάμι, και η σήμανση ήδη επεξεργάζεται τα δεδομένα. 

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης