Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη στο Ρέθυμνο το 2011.

Έξω από τα δικαστήρια επικράτησε ένταση μεταξύ συγγενών της 16χρονης και γιατρού ο οποίος κατέθεσε νωρίτερα υπέρ των δύο γιατρών που κάθονται στο εδώλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Παπανικολάου, νευροχειρουργός και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, προσκληθείς από τους συνηγόρους υπεράσπισης των δύο γιατρών, έγινε «στόχος» των συγγενών της Στέλλας, οι οποίοι τον κατηγορούν ότι, ενώ δεν ήταν στο περιστατικό, επιχειρεί να αθωώσει τους συναδέλφους του.

Κατά την έξοδο του κ. Παπανικολάου από τη δικαστική αίθουσα και τη στιγμή που έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, συγγενείς της 16χρονης τού επιτέθηκαν λεκτικά, κατηγορώντας τον ότι χωρίς να γνωρίζει επί της ουσίας την υπόθεση της αδικοχαμένης Στέλλας κατέθεσε με μόνο σκοπό την αθώωση των δύο κατηγορούμενων γιατρών.

«Ήρθατε να υποστηρίξετε και τίποτα άλλο… Φάγατε το παιδί μας. Εσύ που έρχεσαι και τους υποστηρίζεις είσαι το ίδιο με αυτούς. Τι ήρθες να πεις εδώ, ότι οι γιατροί έκαναν τα πάντα; Το παρκάρατε στο ράντσο και το αφήσατε να πεθάνει» έλεγε φωνάζοντας συγγενής της άτυχης κοπέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης