Ένταση στην άφιξη Πλεύρη στη Θεσσαλονίκη: Αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά της κυβέρνησης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, 09:50
Ένταση στην άφιξη Πλεύρη στη Θεσσαλονίκη: Αποδοκιμασίες και συνθήματα κατά της κυβέρνησης

Ένταση επικρατεί στη Θεσσαλονίκη κατά την άφιξη του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη.

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας, γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον υπουργό Υγείας υγειονομικοί και μέλη του ΕΚΑΒ.

Την ώρα που κατέφθανε ο κ. Πλεύρης στο ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος για την έκτακτη σύσκεψη με τους διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ και τους διοικητές των Νοσοκομείων, οι διαδηλωτές άρχισαν να τον γιουχάρουν, καθώς και να φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά της κυβέρνησης, την απόφαση των αναστολών, καθώς και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τα σχολεία, όπως και να χτυπάνε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον υπουργό στο σημείο.

Κρατώντας πανό που αναφέρουν μεταξύ άλλων «Μητσοτάκη παραιτήσου», φωνάζουν στις ντουντούκες «πάρτε πίσω τις αναστολές, κάτω η χούντα από τα παιδιά μας». Εκτός αυτών, στα ηχεία που έχουν τοποθετήσει έξω από το ΕΚΑΒ, ακούγονται παραγγέλματα της χούντας.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μετέβη εκτάκτως σήμερα στην Θεσσαλονίκη, καθώς και η Μίνα Γκάγκα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε έκτακτη σύσκεψη με τους επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μόνο χθες, στη συμπρωτεύουσα εντοπίστηκαν 449 περιστατικά Covid.

Πάντως, προληπτική χαρακτήρισε την επίσκεψή του ο κ. Πλεύρης.

Πηγή: thesstoday.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, 10:01