Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Κρήτη, για τον εντοπισμό φυτειών κάνναβης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά 56 δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχή του δήμου Μυλοποτάμου, ενώ συνελήφθη και ένα άτομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, με συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, εντόπισαν σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, εγκατάσταση καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Το πρωί στήθηκε οργανωμένη επιχείρηση όπου εκριζώθηκαν τα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ήταν στο στάδιο της συγκομιδής ενώ συνελήφθη και ένας άνδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο ανωτέρω ημεδαπός καλλιεργούσε τη συγκεκριμένη φυτεία, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: cretapost

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης