Οι πιέσεις που άσκησαν τα μέλη των Λαϊκών Συνελεύσεων στη ΔΕΗ έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και έγινε η επανασύνδεση του ρεύματος σε άνεργο καταναλωτή.

«Η αυτοοργάνωση, η αλληλεγγύη και η συμμετοχή έφεραν για μία ακόμα φορά αποτέλεσμα» αναφέρεται σε ανακοίνωση των Λαϊκών Συνελεύσεων. Παράλληλα, καλούν σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία με συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Η Τρόικα εσωτερικού, εκτελώντας πιστά τις εντολές της ξενόφερτης τρόικας, δεν θα χαριστεί και δεν θα λυπηθεί σε κανέναν, όσο κι αν αυτός υποφέρει. Δεν θα σταματήσουν, μέχρι να μας εξαθλιώσουν. Είναι καθήκον μας να τους ανατρέψουμε. Καλούμε όλους τους συμπολίτες να δώσουμε βροντερό παρών στην γενική απεργία της ερχόμενης Τετάρτης. Όλοι μαζί στις 10.00 στο επάνω σιντριβάνι στην πλατεία Γεωργίου.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στη φτωχοποίηση του λαού, ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Όλοι μαζί θα οικοδομήσουμε ένα κράτος δικαίου, κοινωνικής πρόνοιας. Πραγματική Δημοκρατία Τώρα! Ισότητα – Δικαιοσύνη – Αλληλεγγύη».

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης