Επέστρεψε ο «μακρυχέρης» υπάλληλος!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011, 03:03
Επέστρεψε ο «μακρυχέρης» υπάλληλος!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δημοτικοί άρχοντες και οι υπάλληλοι του δήμου Παγγαίου βλέποντας τον κεντρικό ταμία του πρώην δήμου Ελευθερούπολης, που υπεξαίρεσε από τα ταμεία 200.000 ευρώ, να επιστρέφει σαν κύριος στη δουλειά του.

Ο ταμίας είχε ομολογήσει με επιστολή του στον νέο δήμαρχο Παγγαίου, Βασίλη Ξουλόγη, την αρπαγή των χρημάτων από τους λογαριασμούς του δήμου που διαχειριζόταν τον περασμένο Ιανουάριο, προκαλώντας σάλο στην περιοχή.
Αμέσως είχε διαταχτεί από τη δημοτική αρχή να ερευνηθεί από επιτροπή το ύψος του ελλείμματος και διαπιστώθηκε ότι πλησιάζει το ποσό των 200.000 ευρώ.

Ο «μακροχέρης» ταμίας είχε τεθεί σε αργία από τον δήμαρχο και παραπέμφθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τον καταλογισμό ευθυνών ύστερα από το αδίκημα που είχε τελέσει.

Σύμφωνα με την εφ. Μακεδονία, η υπόθεσή του επρόκειτο να εξεταστεί από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα, όμως λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων ο ταμίας ζήτησε και πήρε αναβολή για τις επόμενες εβδομάδες.

Βάσει των κανονισμών που ισχύουν, έως την εξέταση της υπόθεσης και την έκδοση απόφασης από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ο υπάλληλος μπορεί να επιστρέψει στη θέση του και να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του. Έτσι, ο υπάλληλος επέστρεψε κανονικά στην εργασία του.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011, 03:05