Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 76χρονου από τη Θεσσαλονίκη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, 23:48
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 76χρονου από τη Θεσσαλονίκη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Νικολάου Κονόμα, ο οποίος βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα. 

Συγκεκριμένα, ο 76χρονος χάθηκε την 15/02/2020, από το σπίτι του στην περιοχή της Πυλαίας, Θεσσαλονίκης, όταν βγήκε για την καθιερωμένη του βόλτα και δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό  συναγερμό SILVER ALERT, το απόγευμα της 15/02/2020, για την κινητοποίηση όλων με στόχο  την ανεύρεσή του.

Άμεσα, ενεργοποιήθηκαν οι εθελοντές διασώστες του ΟΦΚΑΘ που χτένισαν την περιοχή σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. Αποτέλεσμα της άμεσης κινητοποίησης ήταν, ο εντοπισμός του ηλικιωμένου λίγες μόνο ώρες μετά την ενεργοποίηση του Silver Alert.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ηλικιωμένο εντόπισε αστυνομικός της ομάδας Ζ ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην περιοχή της Βούλγαρη. Ο 76χρονος καθόταν στο πεζοδρόμιο και είχε σημάδια κόπωσης και φαινόταν αποπροσανατολισμένος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Κέντρο Άμεσης Δράσης και ο ηλικιωμένος παρελήφθη από περιπολικό και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας και στη συνέχεια επέστρεψε  σώος στην οικογένειά του.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, 23:48