Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του κου Ευστάθιου Φούφουλα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012, 12:14
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του κου Ευστάθιου Φούφουλα
Η περιπέτεια του κου Ευστάθιου Φούφουλα έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κος Φούφουλας, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 06.09.2012 από την Αθήνα, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 72χρονος χάθηκε την 06.09.2012 από την περιοχή της Κυψέλης, όπου και διαμένει. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, 08.09.12, για τον εντοπισμό του εξαφανισθέντος.

Ο κος Φούφουλας εντοπίστηκε από γείτονα, ο οποίος είχε δει το Silver Alert στην τηλεόραση, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Ο ηλικιωμένος, αν και ταλαιπωρημένος λόγω της 35ωρης παραμονής του στους δρόμους, είναι καλά στην υγεία του και έχει επιστρέψει στην οικογένειά του.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012, 12:19