«Έβρεξε» πετρέλαιο στην Ξάνθη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015, 09:10
«Έβρεξε» πετρέλαιο στην Ξάνθη
Με... πετρέλαιο γέμισαν το πρωί της Κυριακής κεντρικοί δρόμοι της Ξάνθης, λόγω διαρροής που παρουσίασε κινούμενο Ι.Χ.

Κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί από την οδό Τσιμισκή αντιλήφθηκαν την ύπαρξη έντονων κηλίδων επί του οδοστρώματος, οι οποίες διαρκώς αυξάνονταν, ενώ αισθητή ήταν η μυρωδιά του πετρελαίου. Στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και 28ης Οκτωβρίου το πρόβλημα ήταν πιο έντονο, με τις κηλίδες να επεκτείνονται προς την οδό Ανδρέου Δημητρίου. Στο ύψος των φαναριών με την Περικλέους η άσφαλτος κυριολεκτικά είχε αλλάξει χρώμα, μιας και υπήρχαν μεγάλες ποσότητες πετρελαίου χυμένες στο έδαφος.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, φαίνεται πως Ι.Χ. υπέστη βλάβη με αποτέλεσμα να χάνει πετρέλαιο, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει αντιληπτό. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο φανάρι. Για το πρόβλημα ενημερώθηκε η αστυνομία. Περιπολικό με δύο αστυνομικούς μετέβη στα σημεία όπου υπήρχαν οι μεγαλύτερες κηλίδες. Οι άνδρες της αστυνομίας έριξαν ειδική άμμο, που χρησιμοποιείται συνήθως σε τροχαία ατυχήματα, ώστε να καλύψουν το πετρέλαιο.

Άλλωστε τόσο επί της οδού Τσιμισκή όσο κυρίως στην Αν. Δημητρίου η άσφαλτος παρουσίαζε έντονη ολισθηρότητα, εγκυμονώντας κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς και τους δικυκλιστές.

Πηγή: thrakitoday.com

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015, 09:17