Φωτό-ντοκουμέντο για την υπόθεση παράνομης υπηρεσίας στάθμευσης έξω από νυχτερινά κέντρα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019, 11:44
Φωτό-ντοκουμέντο για την υπόθεση παράνομης υπηρεσίας στάθμευσης έξω από νυχτερινά κέντρα

Σε 15 συλλήψεις προχώρησε η Τροχαία από τις 29-03 έως και τις 30-03-2019 στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων, για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων.

Η σχετική έρευνα έγινε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, οι οποίες πραγματοποίησαν εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους, στην περιοχή των Αθηνών, του Ν. Ψυχικού και του Πειραιά.

Εκ των συλληφθέντων, οι εννέα εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι έξι ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι ανωτέρω, έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια κι άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στους αρμόδιους εισαγγελείς.

 

Zougla Newsroom

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019, 12:16