Φρικτό έγκλημα στα Εξάρχεια

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014, 17:58


Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Εξάρχεια, με θύμα μία 82χρονη από τις Φιλιππίνες η οποία πέθανε από ασφυξία μπροστά στα μάτια του δισέγγονού της, περίπου τεσσάρων ετών, τον οποίο οι δράστες είχαν δέσει και ακινητοποιήσει.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι όταν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Ασημάκη Φωτήλα άκουσαν ένα μικρό παιδί να φωνάζει και να κλαίει. Τελικά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για το άλλο εγγονάκι της γυναίκας, 14 ετών, το οποίο την ώρα που έγινε το έγκλημα βρισκόταν στο σχολείο.

Όταν έσπευσαν στο διαμέρισμα από το οποίο προέρχονταν ο θόρυβος, ανακάλυψαν ότι η πόρτα είχε παραβιαστεί. Όταν πέρασαν την πόρτα του σπιτιού βρήκαν μέσα την -ήδη νεκρή- γιαγιά του ανήλικου η οποία ήταν δεμένη και φιμωμένη στο σαλόνι.

Οι άγνωστοι κακοποιοί που μπήκαν στο σπίτι προκειμένου να διαπράξουν ληστεία, βρήκαν σε αυτό την 82χρονη γυναίκα και το 4χρονο εγγονάκι της. Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, ακινητοποίησαν το παιδί και στη συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν τη γιαγιά του προκειμένου να κινηθούν ανενόχλητοι.

Η 82χρονη γυναίκα τελικά άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ το παιδί τρομοκρατημένο, αφού έφυγαν οι δολοφόνοι της γιαγιάς του, άρχισε να φωνάζει και να κλαίει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα διέμενε στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια.
Διαβάστε επίσης:

Εδώ διαπράχθηκε το έγκλημα με θύμα μία 82χρονη, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014, 17:05

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014, 18:27