Γ. Πανούσης: Θα πεθάνει γρήγορα ο πατέρας της μικρής Άννυ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2015, 13:12
Γ. Πανούσης: Θα πεθάνει γρήγορα ο πατέρας της μικρής Άννυ
Την εκτίμηση του ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο και του ίδιου του πατέρα της μικρής Άννυ, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Μιλώντας στον ρ/σ Real σημείωσε ότι «όταν σκοτώσεις τη μάνα σου ή το παιδί σου και όλα αυτά, με βιασμούς ή τέτοιου είδους δολοφονίες, υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Άρα, γι’ αυτό νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο και του ίδιου του δράστη».

Σύμφωνα με τον κ. Πανούση, «δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά. Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά, πολλώ μάλλον που ήταν και παιδί του -δεν ήταν ένα ξένο παιδί που απήχθη ή κάτι άλλο.

«Άρα περνάμε σε μία σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης η οποία δεν έχει αντικείμενο εξέτασης. Δεν έχει τίποτα να πεις» πρόσθεσε.

Τέλος, αναφερόμενος στον πατέρα, ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε: «Συνήθως, ξέρετε, αυτοκτονούν ή έχουν κάποιον βίαιο θάνατο από αλλού. Δεν αντέχεται αυτό ούτε από τον ίδιο που το έκανε, ούτε από τη σύζυγο. Δεν αντέχεται αυτό».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2015, 13:18