Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις όχι μόνο για το σχέδιο δολοφονίας του ιερέα, αλλά και γενικότερα για τη ζωή της παπαδιάς, η οποία -όπως φαίνεται- ήταν άτακτη!

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί σχολίασαν χθες τα κόκκινα εσώρουχα που φορούσε κάτω από τα μαύρα της ρούχα την ώρα που οδηγούνταν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, η παπαδιά δεν αποχωριζόταν ποτέ τα σέξι εσώρουχα στο χρώμα του πάθους. Μάλιστα, χθες, οι αστυνομικοί, μόλις είδαν την παπαδιά να φθάνει έτσι μπροστά τους, σχολίασαν μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Παπαδιά με κόκκινα εσώρουχα πρώτη φορά βλέπουμε!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος ιερέας πήγαινε στις φυλακές της Άμφισσας και εξομολογούσε κρατούμενους. Εκεί γνώρισε και έναν βαρυποινίτη, που είχε σκοτώσει τον πατέρα του! Με τον καιρό ανέπτυξε φιλική σχέση μαζί του και είναι χαρακτηριστικό, πως ο κρατούμενος στις 5ήμερες άδειες που έπαιρνε, πήγαινε από το σπίτι του ανυποψίαστου ιερέα.

Σε μία από τις επισκέψεις, γνώρισε και την παπαδιά. Η 43χρονη πλέον γυναίκα, ανέπτυξε ερωτική σχέση με τον βαρυποινίτη που έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι, χωρίς να μπορούν να υποψιαστούν το παραμικρό ούτε τα παιδιά, ούτε ο ίδιος ο ιερέας.

Η διαβολική παπαδιά αποκάλυψε στον βαρυποινίτη εραστή της, το σχέδιο δολοφονίας του άντρα της και του ζήτησε βοήθεια. Εκείνος αρνήθηκε, αφού όπως της είπε τον συμπαθούσε και δεν ήθελε να ”φορτωθεί” ακόμα μία δολοφονία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Στον εισαγγελέα οι εραστές – δολοφόνοι, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012, 12:18

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης