Η μητέρα Ελένης Τοπαλούδη στην Μάγδα Φύσσα: «Η θυσία των παιδιών μας δεν πήγε χαμένη»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020, 18:46
Η μητέρα Ελένης Τοπαλούδη στην Μάγδα Φύσσα: «Η θυσία των παιδιών μας δεν πήγε χαμένη»

Ο ίδιος πόνος, του τόσο βίαιου και άδικου χαμού των παιδιών τους, έχει ενώσει αυτές τις δύο μανάδες, την Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και την Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου.

Η Μάγδα Φύσσα ήταν εκείνη που έσπευσε στο πλευρό της μητέρας της Ελένης, όταν εκδικαζόταν η υπόθεση για την άγρια δολοφονία της.

Η Κούλα Αρμουτίδου δεν μπόρεσε να είναι χθες στο Εφετείο για να συμπαρασταθεί στη Μάγδα Φύσσα, όμως το μυαλό και η καρδιά της ήταν εκεί.

«Νοερά ήμουν κοντά στη Μάγδα γιατί ήρθε κοντά μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες ομοιοπαθείς που δολοφόνησαν τα παιδιά μας χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη μανούλα, τη Μάγδα τη Φύσσα, αλλά για εμάς τους χαροκαμένους γονείς αποτελεί μια στιγμιαία ανακούφιση» είπε μιλώντας στο Star.

«Θα ζούμε μέχρι να πεθάνουμε με αυτόν τον άδικο και άγριο χαμό των παιδιών μας. Τα παιδιά μας θα ζούνε μέσα από τα πρόσωπα των ανθρώπων που μας συμπαραστέκονται. Η εσωτερική μας συντριβή, ο Γολγοθάς στον οποίο μας καταδίκασαν δεν μπορεί να δικαιωθεί με οποιαδήποτε ποινή» είπε.

«Για μένα είναι κι αυτή μια ηρωίδα μάνα. Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαίρονται, ίσως και να χαμογελούν γιατί βλέπουν ότι η θυσία τους δεν πήγε χαμένη. Αγαπητή μου Μάγδα, μόνο ένα έχω να πω, μάνα κουράγιο, κράτα γερά».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020, 18:46