Την ευχή να τερματιστεί απόψε η απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα και από τα μεσάνυχτα να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μετά τη λήξη της συνάντησης που είχε μαζί τους εργαζόμενους στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε μεταξύ άλλων πως μόνο στον κεντρικό δήμο της πόλης έχουν συσσωρευτεί πάνω από 5.000 τόνους σκουπίδια γεγονός που σημαίνει ότι η πόλη δεν πρόκειται να «καθαρίσει» σε λιγότερο χρονικό διάστημα από πέντε μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την επιστράτευση εργαζομένων στην καθαριότητα ξεκαθάρισε ότι ο δήμος δεν επιθυμεί να φτάσει στο σημείο αυτό και θα προτιμούσε η κατάσταση να ομαλοποιηθεί με τη λήξη της απεργίας και τη συμβολή των εργαζομένων.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο εμπλοκής ιδιωτών, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης διευκρίνισε ότι αν δεν επαρκέσουν τα αυτοκίνητα του δήμου για να καθαρίσει η πόλη γρήγορα, τότε θα αναζητηθούν οχήματα και από ιδιώτες προκειμένου να τα λειτουργήσει το προσωπικό του δήμου. Πάντως υπογράμμισε ότι η λύση αυτή κοστίζει και δεν είναι προτιμητέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης