Οικογενειακή τραγωδία στην Αμαλιάδα: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019, 09:56
Οικογενειακή τραγωδία στην Αμαλιάδα: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή της Αμαλιάδας του Νομού Ηλείας. Ένας ηλικιωμένος 82 ετών σκότωσε τη 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. 

Ειδικότερα, λίγο πριν από τις 06.00 ο 82χρονος κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε. Έκλεισε το τηλέφωνο και στη συνέχεια ενημέρωσε και την αστυνομία.

Πέρασαν λίγα λεπτά έως ότου ο γιος και οι αστυνομικοί να βρουν νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους. Και αυτό γιατί η οικογένεια διατηρούσε και δεύτερο σπίτι στην Αμαλιάδα και πρώτα όλοι κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ηλικιωμένο ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία -όπως φαίνεται- οδήγησαν τον 82χρονο στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή τους. Ωστόσο, ουδείς γνωρίζει εάν και η σύζυγος επιθυμούσε να είχαν αυτό το κοινό τέλος.

Το τηλεφώνημα πριν από το τέλος «Θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ»

Ο ηλικιωμένος είχε προσχεδιάσει τα όσα ακολούθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, όπως προαναφέρθηκε, λίγο πριν από τις 06.00 το πρωί κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο του για να τον ενημερώσει και έπειτα πήρε την αστυνομία. «Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ» φέρεται να είπε στα τελευταία του λόγια… Έπειτα πάτησε τη σκανδάλη…

Πηγή: Ilialive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019, 11:13