Ηλεία: Αναβολή κηδείας λόγω…λάθος νεκρού

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016, 09:11
Ηλεία: Αναβολή κηδείας λόγω…λάθος νεκρού
Στην περιοχή της Βάρδας, πριν τρεις ημέρες εξελίχθηκε ένα απρόοπτο περιστατικό, λόγω λάθους του γραφείου τελετών.

Όπως αναφέρει το patrastimes, όλα ξεκίνησαν όταν από το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία, μεταφέρθηκε η σορός γυναίκας, προς την οικία όπου κατοικούσε όσο ήταν εν ζωή. Εκεί περίμεναν τα συγγενικά της πρόσωπα προκειμένου να «παραλάβουν» το φέρετρο.

Το τελετουργικό όμως πήρε άλλη τροπή, καθώς όταν οι συγγενείς άνοιξαν το φέρετρο, έκπληκτοι διαπίστωσαν πως μέσα σε αυτό ήταν άντρας και όχι γυναίκα.

Η κατάσταση λίγο έλειψε να βγει εκτός ελέγχου και τα χειρότερα αποφεύχθησαν χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, καθώς αυτό που προείχε ήταν να βρεθεί που είχε στείλει το γραφείο τελετών το οποίο είχε αναλάβει την κηδεία το σωστό φέρετρο.

Αμέσως άρχισε αγώνας δρόμου καθώς όπως διαπιστώθηκε τα «σωστό» φέρετρο ταξίδευε ήδη για το λιμάνι της Κυλλήνης και από εκεί θα μεταφερόταν στη Ζάκυνθο. Παρά την προσπάθεια , οι υπεύθυνοι του γραφείου δεν κατόρθωσαν να προλάβουν τη νεκροφόρα , η οποία ταξίδευε ήδη με πλοίο της γραμμής για το νησί του Σολωμού.

Το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθεί η κηδεία με το φέρετρο της γυναίκας να περιφέρεται για περισσότερο από πέντε ώρες μεταξύ Ηλείας , Ιονίου και Ζακύνθου.
Η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή έγινε 24 ώρες μετά με τους συγγενείς να απειλούν τώρα με μηνύσεις για προσβολή νεκρού και ψυχική οδύνη.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016, 09:27