Ηράκλειο: Έκλεψαν το αναπηρικό καρότσι από καρκινοπαθή μέσα στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Έκλεψαν το αναπηρικό καρότσι από καρκινοπαθή μέσα στο νοσοκομείο
Ακόμη ένα απίστευτο -αλλά όχι πρωτοφανές- περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό μέσα σε χώρο ενός εκ των δύο μεγάλων νοσοκομείων του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει συγγενής της παθούσας, η οποία είχε κινητικά προβλήματα, άγνωστος πήρε το αναπηρικό καρότσι της, χωρίς να γίνει αντιληπτός.

«Αν και έγραφε και ονοματεπώνυμο πάνω, αυτό δεν εμπόδισε τον δράστη να το πάρει» αναφέρει στο ekriti.gr.

Όπως σημειώνει, το συμβάν σημειώθηκε στις 24 Ιανουαρίου, ωστόσο ήρθε στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες, καθώς έχει παραστεί η ανάγκη να βρεθεί ένα αναπηρικό καρότσι για έναν συμπολίτη μας που είναι ΑμεΑ και έχει κινητικά προβλήματα.

Ο πολίτης απευθύνθηκε στην «Κίτρινη Αποστολή», με την οποία μπορεί οποιοσδήποτε να δώσει βοήθεια να επικοινωνήσει μαζί της.Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ασυνείδητοι εκμεταλλεύονται τους χώρους των νοσοκομείων και την παρουσία ασθενών και των συνοδών τους και κλέβουν κυριολεκτικά ό,τι μπορούν, παρά την προσπάθεια που αδιαμφισβήτητα καταβάλλεται από το προσωπικό ασφαλείας και τη διοίκηση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Δυστυχώς, δεν λείπουν κατά καιρούς οι κλοπές τσαντών κι άλλων αντικειμένων ή ακόμη και οι διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων στους εξωτερικούς χώρους των νοσοκομείων.

Πηγή: ekriti.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, 09:39