Ηράκλειο: Τουρίστας έστειλε ξεναγό στο νοσοκομείο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014, 17:25
Ηράκλειο: Τουρίστας έστειλε ξεναγό στο νοσοκομείο
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε, το πρωί της Τετάρτης, στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Ένας Ολλανδός τουρίστας χτύπησε αναίτια στο πρόσωπο ένα ξεναγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο με τρία σπασμένα δόντια και τραύμα στα χείλη, το οποίο χρειάστηκε οχτώ ράμματα για να αντιμετωπιστεί.

Όπως περιέγραψε η σύζυγος του ξεναγού, ο άντρας της ξεναγούσε δύο τουρίστες, όταν επιχείρησε να περάσει τον ξύλινο διάδρομο που ενώνει σημεία του ανακτόρου. Τη στιγμή εκείνη, μπροστά του βρέθηκε ένας δίμετρος τουρίστας.

Επειδή επάνω στο διάδρομο υπήρχε ομάδα τουριστών που ακολουθούσε άλλο πρόγραμμα ξενάγησης, ο ξεναγός, μαζί με τους δύο πελάτες του, επιχείρησε διακριτικά να προσπεράσει. Ο Ολλανδός, όμως, του έκοψε το δρόμο και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, σπάζοντας του τα δόντια και αφήνοντας τον αιμόφυρτο.

Ο αρχιφύλακας της Κνωσού, βλέποντας τον ξεναγό χτυπημένο, ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα άμεσα να σπεύσουν στον χώρο μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, που συνέλαβαν το δράστη της επίθεσης. 

Πάντως, ο αρχιφύλακας του Ανακτόρου περιέγραψε τον Ολλανδό ως έναν ψυχρό και αδιάφορο άνθρωπο, που ακόμα κι όταν χτύπησε τον ξεναγό και συνελήφθη δεν είχε καμία αντίδραση που να μαρτυρά ότι μετάνιωσε για την πράξη του.

Με πληροφορίες από το ekriti.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014, 22:17