Την αθωότητά της εκφράζει μέσα από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ το 21χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που κρατείται από τον Νοέμβριο του 2017 με τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών. Η 22χρονη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 σημειώνει πως δεν ήξερε ότι κουβαλούσε κοκαΐνη μέσα στις αποσκευές της.

Μέσω του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου, η 22χρονη ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου, να τους πως ότι από τη δική τους συμπαράσταση παίρνω τεράστια δύναμη. Μου λείπει πάρα πολύ η μητέρα μου και ο πατέρας μου και ειδικά ο μικρός μου αδελφός που έχω να τον δω και να του μιλήσω αρκετό καιρό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει ότι είμαι αθώα, την αθωότητά μου. Και ότι τώρα αυτό το πράγμα είναι ένας Γολγοθάς που περνάω και ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωση. Η λύτρωσή μου θα έρθει τον επόμενο μήνα, αυτό πιστεύω, και σε αυτό παρακαλάω κιόλας, στο Θεό», προσθέτει, αναφερόμενη στην έναρξη της δίκης της στις 7 Μαρτίου, και η οποία αναμένεται να κρατήσει περίπου μία εβδομάδα.

Απαντώντας στο ερώτημα για το εάν γνώριζε ότι μετέφερε ναρκωτικά στο σακίδιο της είπε πως «όχι, δεν το γνώριζα. Σοκ έπαθα». Παράλληλα υποστηρίζει πως ο Ρουμάνος φίλος της τής είχε αφήσει την τσάντα πάνω στο κρεβάτι.

«Εγώ αυτή την ώρα βιαζόμουν για να πετάξω και έτσι όπως βιαζόμουν πήρα όλα τα ρούχα και τα έβαλα μέσα στην τσάντα. Βέβαια επιχείρησα μεν, την άνοιξα να δω αν όλα τα τσεπάκια, μέσα τα φερμουάρ ήταν όλα καινούργια, καθαρά, δεν υπήρχε τίποτα, αλλά ήταν καινούργια. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν ήμουν σίγουρη πόσα κιλά ήταν η τσάντα, γιατί δεν τη σήκωσα την τσάντα, την είχα αφήσει πάνω στο κρεβάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα πάθει σοκ. Είχα “μείνει”. Μόλις μου έδειξαν το τεστ των ναρκωτικών και ότι αυτό είναι κοκαΐνη, εγώ έμεινα “κόκκαλο”. Για ποιο λόγο έχω εγώ κοκαΐνη μέσα στην τσάντα την οποία μου έδωσε κάποιος άλλος και ειδικά ο φίλος μου;» κατέληξε.

Πηγή: ethnos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης