Με εισαγγελική παρέμβαση απαγορεύτηκε να πραγματοποιούνται τατουάζ μέσα στον χώρο του φεστιβάλ που γίνετε στην αποθήκη Γ’ στο λιμάνι για υγειονομικούς λόγους.

Σύμφωνα με τους εκθέτες του φεστιβάλ υπεύθυνη για την εισαγγελική παρέμβαση είναι η ΜΚΟ Πυθαγόρας που έκανε την καταγγελία, στον ΟΛΘ αλλά και στην υγειονομική υπηρεσία. Επιπλέον οι εκθέτες καταγγέλλουν πως ο ένας «ρίχνει» την ευθύνη στον άλλο (υγειονομική υπηρεσία και ΟΛΘ) και κανένας δεν παίρνει μια επίσημη θέση γι’ αυτό που πρώτη φορά συμβαίνει σε τέτοιου είδους φεστιβάλ στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι άδικο να τα βάζουν με την τέχνη. Το τατουάζ είναι τρόπος έκφρασης, δεν πρέπει να υπάρχει περιορισμός στην τέχνη» δήλωσε μιλώντας στο Thousandnews η tattoo artist Μένη Κισιζ, που παίρνει μέρος στο φεστιβάλ.

Πρόσθεσε πως το τατουάζ είναι μια τέχνη που έχει ανοιχτεί στον κόσμο, ο οποίος την έχει αγκαλιάσει και τα τελευταία χρόνια ολοένα και εξελίσσεται. «Είναι όμορφο το πως αυτός που υποφέρει από τον πόνο, βγάζει την ψυχή του μέσω αυτού του τατουάζ που θα το κουβαλάει επάνω του σε όλη του τη ζωή και πως το σχέδιο που επέλεξε σημαίνει κάτι γι αυτόν».

Επιπλέον ο παρουσιαστής της διοργάνωσης Γιώργος Μαυρίδης δήλωσε δημόσια πως θα κινηθεί νομικά προς κάθε κατεύθυνση για την απαγόρευση του τατουάζ στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: thousandnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης