Είχε ρημάξει τις αποθήκες πολυκατοικιών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 11:54
Είχε ρημάξει τις αποθήκες πολυκατοικιών
Νεαρός διαρρήκτης «χτυπούσε» τις υπόγειες αποθήκες πολυκατοικιών, τις οποίες και «άδειαζε» κάτω από τις μύτες των ενοίκων. Πρόκειται για έναν 27χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, βάσει σχετικού εντάλματος που είχε εκδοθεί από τις δικαστικές αρχές.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση διάρρηξης αποθήκης τον περασμένο Απρίλιο στην Καλαμαριά, από όπου αφαίρεσε χρυσαφικά και κοσμήματα, αξίας 200.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Επιπλέον, ο συλληφθείς φέρεται να διέρρηξε κατά το τελευταίο δίμηνο άλλες 10 υπόγειες αποθήκες πολυκατοικιών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, αποσπώντας ποδήλατα, ηλεκτρονικές συσκευές, οικιακά σκεύη, είδη ρουχισμού, τρόφιμα και βρεφικά είδη.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε τρία σπίτια κι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 27χρονος βρέθηκε μεγάλος αριθμός των κλοπιμαίων, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στους κατόχους του. Επίσης, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κλειδιά και μηχανισμοί απασφάλισης θυρών, καθώς και ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 12:46