Για αντισυναδελφική και αήθη συμπεριφορά κατηγορεί τον συνάδελφο που τον αντικατέστησε στην υπεράσπιση της Αφροδίτης Μπάρμπα, η οποία είχε προφυλακισθεί με την κατηγορία της εμπλοκής σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, ο κ. Θεοδωρόπουλος σημειώνει ότι ως συνήγορος της Αφροδίτης Μπάρμπα έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που οδήγησαν τελικά στην αποφυλάκιση της Αφροδίτης Μπάρμπα, ενέργειες που οικειοποιήθηκε ο αντικαταστάτης του για να τις παρουσιάσει ως δική του επαγγελματική επιτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει στο δελτίο τύπου ο κ. Θεοδωρόπουλος:

«Ύστερα από εξουσιοδότηση που έλαβα στις 23-08-2021 από την τότε εντολέα μου ήμουν ο πρώτος Δικηγόρος της κ. Μπάρμπα, ο οποίος και παραστάθηκα ενώπιον της 24ης ανακρίτριας Αθηνών προς υποστήριξη της αθωότητάς της. 

Εγώ ήμουν εκείνος, ο οποίος ανακοίνωσα στα Μ.Μ.Ε και συγκεκριμένα στην εκπομπή (24-08-2021 στο MEGA CHANNEL ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ-live news Ευαγγελάτος)  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1 . πως όλη η υπόθεση εμπλοκής της ήταν κατασκευασμένη από εχθρική πλευρά , 

2. Ότι δεν ήταν ΠΟΤΕ χρήστης ναρκωτικών ΣΕ αντίθεση με άλλους συνηγόρους που την είχαν συμβουλέψει να δηλώσει χρήστης ουσιών, πριν εγώ την αναλάβω, 

3. Επίσης εξ αρχής την είχα προτρέψει να πει την αλήθεια, όπως και το έπραξε, και ακόμη εγώ είμαι εκείνος ως  πρώτος συνήγορός της , ο οποίος κατέθεσα αίτημα εις την Ανακρίτρια για πραγματογνωμοσύνη της σακούλας που περιείχε τις ναρκωτικές ουσίες και τελικώς το οποίο αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει το DNA της εντολέως μου ούτε βεβαίως στα 35 σακουλάκια- φιξάκια της Κοκαΐνης.

4. Ακόμη άλλο ένα αίτημά μου που κατέθεσα γραπτώς στην 24η κ. Ανακρίτρια ήταν η πραγματογνωμοσύνη- τεχνική έκθεση , η οποία θα αποδείξει πως το αυτοκίνητο είχε διαρρηχθεί προς τοποθέτηση gps και με σκοπό να τοποθετηθεί η σακούλα με τα 35 φιξάκια Κοκαίνης για να ενοχοποιηθεί η εντολέας μου. 

5. Οι απαντήσεις από τα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας από τα αποτυπώματα της σακούλας ήρθαν λίγους μήνες μετά από την απολογία της δηλαδή τον Νοέμβριο του 2021 και ενώ εκείνη είχε προφυλακιστεί. 

»Έτυχε λοιπόν να είχε αλλάξει δικηγόρο κι ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να περιμένει τις απαντήσεις από τα αιτήματα που εγώ πρωταρχικά ως παραστάς Δικηγόρος εις την ανάκριση είχα καταθέσει στην ανακρίτρια. Η αντισυναδελφική και αήθης συμπεριφορά αποδεικνύεται πολύ συχνά ιδίως στην συγκεκριμένη περίπτωση που επιβεβαιώνομαι ως Δικηγόρος για την αθωότητα της πρώην εντολέως μου, άσχετα αν εκείνη για λόγους που της επέβαλλε το οικογενειακό της περιβάλλον ίσως με αντικατέστησε ως δικηγόρο λόγω του ότι το αποτέλεσμα αρχικά ήταν να προφυλακιστεί με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ανακριτή. 

»Το αντίστοιχο παράδειγμα είναι και σε μια ποδοσφαιρική ομάδα που ο προπονητής έκανε τεχνικά ότι απαιτούνταν για να νικήσει (αλλαγές- σύστημα) η ομάδα του, οι παίκτες έπαιξαν το 100% αλλά αδικήθηκαν από τον διαιτητή γιατί δεν είχε δει το VAR επειδή τότε δεν υπήρχε και τα αποτελέσματα ήρθαν μετά από την «αίτηση ακυρότητας που κατέθεσε ο προπονητής-αντίστοιχα τα αιτήματα πραγματογνωμοσύνης ο Δικηγόρος για τον εντολέα του», ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας αντικαθιστά τον προπονητή για το άδικο αποτέλεσμα χωρίς όμως να φταίει, με αποτέλεσμα ο καινούργιος προπονητής αργότερα να νέμεται μια νίκη αργότερα που όμως έχει επιτευχθεί από την προσπάθεια και τις τεχνικές του πρώτου προπονητή που αντικαταστάθηκε, καθώς εκείνος έκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να δικαιωθεί η ομάδα του και να ακυρωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα- αποτελέσματα πραγματογνωμοσύνης.

»Απλά και μόνο ο νυν προπονητής-Δικηγόρος απολαμβάνει το αποτέλεσμα και το κατοχυρώνει στον εαυτό του και όχι σε εκείνον τον πρώην προπονητή-Δικηγόρο που το άξιζε και κοπίασε για αυτό.   

»Ντροπή και αίσχος λοιπόν σε έναν γηραλέο συνάδελφο που αποκομίζει λάφυρα, δάφνες και ελέας με την προσωπική μου νομική εργασία χωρίς να παραδεχθεί πως τα αιτήματα της πραγματογνωμοσύνης και όλη η νομική διεργασία ήταν προϊόν δικό μου και όχι εκείνου. 

»Συγχαρητήρια για την παύση της προσωρινής κράτησης της Αφροδίτης Μπάρμπα , η οποία και τυγχάνει φίλη μου από το 2011 , από τα καλλιστεία και την οποία πίστεψα από την αρχή πως δεν διακινούσε ναρκωτικά και τώρα δικαιώνομαι και εγώ μαζί της.

»Δεν είχε ανάγκη την διακίνηση ναρκωτικών, διότι έχει αρκετές οικονομικές απολαβές από την εργασία της , αλλά ούτε είναι χρήστης, είναι μια κοπέλα η οποία πιστεύει στον Θεό και ότι έχει αποκομίσει δεν είναι μόνο από την ομορφιά της αλλά από την ηθική της ακεραιότητα.  

»Η ποινική μου ενασχόληση και η αληθινή αντιμετώπιση των νομικών υποθέσεων είναι εκείνη η οποία αποστομώνει τον κάθε έναν- μια που προσπαθεί να υποκλέψει την νομική – πνευματική ιδιοκτησία και παράλληλα που υποδηλώνει εκτός από επιστήμονας το ήθος του εκάστοτε ανθρώπου».

 

 

 

   

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης