Αμφιβολίες εξέφρασε, καταθέτοντας στη δίκη για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ο αστυνομικός που είχε αναγνωρίσει στο πρόσωπο της κατηγορουμένης, Κωνσταντίνας Καρακατσάνη, την κοπέλα που είχε δει να μπαίνει στο σπίτι του Χαλανδρίου.

Ο αστυνόμος Α΄, Παρασκευάς Χηνόπουλος, ο οποίος ήταν επικεφαλής της επιχείρησης για την παρακολούθηση του σπιτιού στο Χαλάνδρι που φέρεται ως γιάφκα της οργάνωσης, απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης, ήταν σήμερα επιφυλακτικός για το αν η Κωνσταντίνα Καρακατσάνη είναι το ίδιο πρόσωπο με την κοπέλα που έβλεπε να μπαινοβγαίνει στο διαμέρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου είχαν υποδείξει άλλη κοπέλα ως Καρακατσάνη. Αυτή που βλέπω σήμερα εδώ αμφιβάλλω αν είναι η Καρακατσάνη που εγώ πίστευα» είπε ο μάρτυρας, ύστερα από τις επίμονες ερωτήσεις της υπεράσπισης.

Νωρίτερα, στο δικαστήριο κατέθεσε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Παναγιώτης Χηνοφώτης, σχετικά με τη βομβιστική επίθεση που έγινε στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο στις 11 Ιουλίου του 2009, ενέργεια για την οποία την ευθύνη έχει αναλάβει η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Καταθέτοντας, ο κ. Χηνοφώτης χαρακτήρισε πολύ μικρής ισχύος την έκρηξη, υποστηρίζοντας πως δεν θα μπορούσε να βλάψει κάποιον άνθρωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης