Καταγγελία της «ΟΜΑΔΑΣ ΓΟΝΕΩΝ» του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» κατά της διοίκησης του σωματείου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, 18:45
Καταγγελία της «ΟΜΑΔΑΣ ΓΟΝΕΩΝ» του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» κατά της διοίκησης του σωματείου
Σε καταγγελία της η παράταξη «ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ» που εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» αναφέρονται τα εξής:

«Μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 20 Νοεμβρίου 2016 εμείς, τα μέλη της παράταξης «ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ» που εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» (μειοψηφία), πληροφορηθήκαμε ότι η διοίκηση του σωματείου δεν ενδιαφέρθηκε από το 2006 να σφραγίζει τα βιβλία του ούτε να τηρεί ενημερωμένο φάκελο αθλητικού σωματείου στην εποπτεύουσα αρχή, δηλαδή στο τμήμα αθλητικών φορέων της Διεύθυνσης αγωνιστικού αθλητισμού της Γενικής διεύθυνσης υποστήριξης αθλητισμού της Γενικής γραμματείας αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και στο τμήμα αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Έχοντας την πεποίθηση ότι τα πράγματα θα άλλαζαν προς το καλύτερο πήραμε θέσεις, κάναμε προτάσεις, πιέσαμε για την νόμιμη λειτουργία του Δ.Σ. και κατ’ επέκταση του συλλόγου, αλλά η πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου δεν ενδιαφέρθηκε να ακολουθήσει τις υποδείξεις της εποπτεύουσας αρχής για την νόμιμη επίλυση των προβλημάτων.

Και μέσα σε όλα αυτά διαπιστώσαμε ότι προσλήφθηκε το Σεπτέμβρη του 2016 προπονήτρια, για τις ακαδημίες παιδιών ηλικίας 6-10 χρονών, χωρίς πτυχίο και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, όπως μας ενημέρωσε η Γ.Γ. Αθλητισμού μετά από σχετικό αίτημά μας.

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις, και σύμφωνα με τις αρχές μας, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ και προβήκαμε σε ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για προσωρινή Διοίκηση, όπως εζήτησε η εποπτεύουσα αρχή, που θα εξεταστούν, μετά από περίεργη αναβολή (αντίθετη με τα συμφέροντα του σωματείου που θα έπρεπε να προστρέξει στην άμεση επίλυση των προβλημάτων !!!) που ζήτησαν τα μέλη της πλειοψηφίας, την Τρίτη 21/03/2017.

Ακολουθούν τα σχετικά έγγραφα της εποπτεύουσας αρχής.


Με εκτίμηση

ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ

Παπαθανασόπουλος Κων/νος
Σούφη Βαρβάρα
Λάμπρου Χαράλαμπος
Βασιλείου Αγάπιος».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, 18:55