Δύο άτομα συνελήφθησαν την Πέμπτη στο Αργοστόλι, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας, για τα αδικήματα της μη τήρησης των μέτρων διασποράς της Covid -19 και της παράνομης κατοχής όπλων και ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, σε οικία στο Αργοστόλι, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διαπιστώθηκε ότι γινόταν πάρτι, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης της οικίας και να του επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο 3.000 ως διοργανωτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, επιβλήθηκε και από 300 ευρώ διοικητικό πρόστιμο στους 6 συμμετέχοντες στο πάρτι, για παράβαση του περιορισμού κίνησης.

Από την έρευνα στην οικία ενός εκ των δύο ατόμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό τυφέκιο με 12 σφαίρες, τα οποία κατείχε παράνομα καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε στην κατοχή του από κοινού με τον δεύτερο συλληφθέντα.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης