Στις 24 Ιανουαρίου του 2013 ορίστηκε η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό σχετικά με την κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην Κερατέα.

Η χωροθέτηση και η ποσότητα των προς επεξεργασία απορριμμάτων θα προκύψει έπειτα από συμφωνία του δήμου Λαυρεωτικής και του υπουργείου Περιβάλλοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιλογή του Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης (ΙΦΣ) θα γίνει με τη διαδικασία ανταγωνιστικού διαλόγου και ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις.

Η συνολική χρονική διάρκεια της σύμβασης σύμπραξης έχει ενδεικτικά εκτιμηθεί σε 27 έτη από την υπογραφή της. Η ακριβής συνολική διάρκεια της σύμπραξης καθώς και οι όροι για την ενδεχόμενη παράταση θα καθοριστούν ειδικότερα στο πλαίσιο της διαδικασίας του Ανταγωνιστικού Διαλόγου και θα προσδιοριστούν περαιτέρω στην Πρόσκληση Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών.

Ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΣΔΝΑ) θα συμμετέχει στη χρηματοδότηση του κόστους κατασκευής, με την καταβολή ποσού που θα ανέρχεται ποσοστιαία από 40% έως και 60% της κατασκευαστικής αξίας του έργου, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και το οποίο θα προέρχεται από κοινοτική ή/και εθνική χρηματοδότηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης