Zougla Newsroom

Με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, που θυμίζει σκηνή κινηματογραφικής ταινίας, ο νεαρός Αλβανός αποπειράθηκε χθες βράδυ να διαφύγει απ τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στου Ζωγράφου. Το λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε στάθμευσε στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον αιφνιδιάσουν και να τον ακινητοποιήσουν. Τότε ο νεαρός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να περάσει ανάμεσα από δύο δέντρα και στη συνέχεια να πέσει πάνω στους αστυνομικούς, οι οποίοι στέκονταν με τα όπλα στα χέρια μπροστά στο όχημά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διαφυγή του… ματαίωσαν οι σφαίρες που έριξαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του αλλά και τα δέντρα στα οποία σφήνωσε το λευκό όχημα. Στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να πηδήξει τη μάντρα και να βρει καταφύγιο στην αχανή Πολυτεχνειούπολη. Ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, νωρίς το πρωί έγινε επιχείρηση της Ασφάλειας μαζί με δυνάμεις της ΟΠΚΕ μέσα στην Πολυτεχνειούπολη, καθώς εκεί έμενε ο νεαρός Αλβανός, τον οποίο αναζητούσαν οι αστυνομικοί για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων, ενώ φέρεται να είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τη δικαιοσύνη. Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας συνεχίζονται, καθώς αναζητούνται και συνεργοί του συλληφθέντα, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης