Πραγματοποιείται σήμερα ο καθιερωμένος ετήσιος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας Κατά την διάρκεια του το κέντρο της Αθήνας θα παραμείνει κλειστό για αυτοκίνητα.

Ο Ποδηλατικός Γύρος περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές, από τις οποίες μπορούν να διαλέξουν οι ποδηλάτες ανάλογα με τις δυνατότητές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη διαδρομή των 8 χιλιομέτρων ξεκινάει από το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ η μικρότερη διαδρομή που είναι για τα Α.με Α. και τα παιδιά και έχει μήκος 700 μέτρα ξεκινάει από την Πλατεία Συντάγματος έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Η εκκίνηση και για τις δύο διαδρομές θα δοθεί στις 10 π.μ.

Η Τροχαία για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων από τις 9 το πρωί και έως το τέλος του αγώνα σταδιακά θα διακόπτει την κυκλοφορία κατά μήκος των οδών:
• Στη 1η διαδρομή: Παναθηναϊκό Στάδιο (αφετηρία), Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Λ. Αλεξάνδρας, Πατησίων, Αιόλου, Σταδίου, πλατεία Συντάγματος, Φιλελλήνων, Λ. Αμαλίας, είσοδος Ζαππείου (τερματισμός).
• Στη 2η διαδρομή: Πλατεία Συντάγματος (Αφετηρία), Βασ. Αμαλίας, είσοδος Ζαππείου (τερματισμός).
Ιατροί και προσωπικό του ΕΚΑΒ καθ΄ όλη τη διάρκεια του Ποδηλατικού Γύρου, θα βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε αν χρειαστεί να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης