«Κροκοδείλια δάκρυα για τις αυξήσεις στα διόδια»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012, 19:40
«Κροκοδείλια δάκρυα για τις αυξήσεις στα διόδια»
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη για την αύξηση των τιμών των διοδίων, η νομαρχιακή επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ αναφέρει ότι «αποτελούν πρόκληση οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη για την δήθεν αντίθεσή του στην νέα αύξηση τιμών των διοδίων».

Παράλληλα προσθέτει: «Τόσα χρόνια και ο ίδιος, μέσα από σημαντικές θέσεις, στήριξε και στηρίζει τις πολιτικές που μας έφτασαν μέχρι εδώ. Αφού έδωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η τωρινή τους δρόμους στο μεγάλο κεφάλαιο να τους κάνει ό,τι θέλει, τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την αύξηση των τιμών των διοδίων.

Η πολιτική που υπηρετεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ – ΔΗ.ΣΥ.) με την ουσιαστική στήριξη της μείζονος αντιπολίτευσης (ΝΔ) είναι αυτή που δίνει τη διαχείριση των νερών, του εδάφους, της ενέργειας, τα λιμάνια, όλου του πλούτου της χώρας, στο μεγάλο κεφάλαιο.

Χρειάζεται να καταδικαστούν, κεντρικά και τοπικά, οι εκπρόσωποι αυτής της πολιτικής με όλους τους τρόπους, γιατί η επίθεση στα λαϊκά εισοδήματα θα συνεχιστεί από πολλές μεριές και θα ενταθεί».

Πηγή:kalimera arkadia
Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012, 19:40