Προσωρινή λύση στη μεταφορά των μαθητών δόθηκε για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, μετά και τη συνάντηση που πραγματοποίησαν οι μεταφορείς, ΚΤΕΛ και Ταξί, με στελέχη του Υπ. Εσωτερικών.

Μετά και τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως την Παρασκευή ως αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών, οι μεταφορείς αποφάσισαν να ξεκινήσουν τα δρομολόγια από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, αναμένοντας ωστόσο να τηρηθούν οι δεσμεύσεις που έλαβαν από πλευράς του Υπουργείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μαθητικά δρομολόγια ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, με τους μαθητές να μεταφέρονται κανονικά στις σχολικές τους μονάδες και τους μεταφορές να περιμένουν την άμεση εκταμίευση 200.000 ευρώ, όπως τους υποσχέθηκαν, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ως μια πρώτη δόση των οφειλών του Υπουργείου προς τους ίδιους.

Όπως ξεκαθαρίζουν οι μεταφορείς, ξεκινούν τώρα τα μαθητικά δρομολόγια, ωστόσο περιμένουν να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής τους όπως αυτό συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή.

Πηγή: thrakitoday.com
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης