Ξεκινούν στον Δ. Δέλτα οι αιτήσεις αποζημίωσης για τους πλημμυροπαθείς

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, 07:55
Ξεκινούν στον Δ. Δέλτα οι αιτήσεις αποζημίωσης για τους πλημμυροπαθείς
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Δέλτα, από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 7 Απριλίου θα μπορούν οι πλημμυροπαθείς της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου 2016 να καταθέσουν αίτηση για διενέργεια αυτοψίας στο κτίσμα ιδιοκτησίας τους που υπέστη ζημιές, προκειμένου να αναγνωριστούν ως δικαιούχοι χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών σε κτήρια, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ637/Β/09.2.017.

Προς διευκόλυνση των αιτούντων, η κατάθεση της αίτησης θα γίνεται στα Δημοτικά Καταστήματα των Δημοτικών Κοινοτήτων Χαλάστρας, Κυμίνων, Ν. Μαλγάρων και Βραχιάς, και στη συνέχεια θα διαβιβάζονται στην αρμόδια Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Βορείου Ελλάδας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης (ΥΑΣΒΕ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν την αίτηση από τα κατά τόπους ΚΕΠ ή από τα ως άνω Δημοτικά Καταστήματα ή μέσω της ιστοσελίδας dimosdelta.gr.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου, ολόκληρη η Δημοτική Ενότητα Αξιού και η Δημοτική Κοινότητα Χαλάστρας περιλαμβάνονται στις πληγείσες περιοχές από φυσική καταστροφή. Τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν μετά τη διενέργεια αυτοψίας και σύμφωνα με τις οδηγίες της ΥΑΣΒΕ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, 10:08