Ως δράστης της δολοφονίας ενός 32χρονου από την Γκάμπια στο κέντρο της Λάρισας συνελήφθη ένας 29χρονος αλλοδαπός από το Πακιστάν. Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Κυριακής στα περίχωρα της πόλης, ελάχιστες ώρες μετά την αποκάλυψη του φονικού.

Στην κατοχή του κατηγορουμένου βρέθηκε ένα μαχαίρι, μήκους 30 εκατοστών, με το οποίο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον άτυχο άνδρα. Ο 32χρονος βρέθηκε νεκρός, το μεσημέρι της Κυριακής, στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο κέντρο της Λάρισας. Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλημάτων τον βρήκαν πεσμένο στο έδαφος, σε ύπτια θέση, με πολλαπλά χτυπήματα στον λαιμό, το στήθος, την κοιλιακή χώρα κι άλλα σημεία του σώματός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να συνδέεται με προσωπικές διαφορές ανάμεσα στον δράστη και το θύμα. Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της πόλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης