Ληστές πυροβόλησαν εν ψυχρώ 22χρονο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011, 22:49
Ληστές πυροβόλησαν εν ψυχρώ 22χρονο
Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας και οδηγήθηκε στο χειρουργείο ένας 22χρονος από το Καναλάκι Πρέβεζας, ο οποίος πυροβολήθηκε από αγνώστους μέσα στο σπίτι του και παρουσία της μητέρας του.

Οι άγνωστοι πριν μπουν στο σπίτι, έκοψαν το καλώδιο του ΟΤΕ αχρηστεύοντας το τηλέφωνο και εισβάλλοντας στο σπίτι, πυροβόλησαν με πιστόλι τρεις φορές τον 22χρονο που αμέριμνος διάβαζε. Εκείνη την στιγμή μπήκε στο σπίτι και η μητέρα του, από την οποία οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της και τράπηκαν σε φυγή. Η γυναίκα βλέποντας τον γιο της αιμόφυρτο στο δάπεδο του σπιτιού, κάλεσε σε βοήθεια και οι γείτονες που προσέτρεξαν μετέφεραν αρχικά τον 22χρονο στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του Καναλακίου και κάτοικοι είδαν τους δράστες. Δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για δύο αλλοδαπούς που εργάζονται στην περιοχή, ενώ κατά πάσα πιθανότητα τους αναγνώρισε και το θύμα και για τον λόγο αυτό τον πυροβόλησαν.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του 22χρονου που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του απόψε στο Καναλάκι, οι γιατροί του νοσοκομείου Πρέβεζας έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, διαδικασία που άρχισε πριν λίγο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011, 03:43