Ζήλεψε τη δόξα του Κούγια ο δήμαρχος Πετριτσίου Σερρών, Βαγγέλης Παπάζογλου, και εισέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης (20/1) στο studio του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού «ΔΙΚΤΥΟ», στη διάρκεια ενημερωτικής εκπομπής, με καλεσμένο τον πολιτικό του αντίπαλο, και πρώην δήμαρχο, Θεόδωρο Ταλιουρίδη.

Ο δήμαρχος Πετριτσίου εισήλθε με το «έτσι θέλω» στο πλατό της εκπομπής, ζητώντας να πάρει μέρος στη συζήτηση, αν και ο ίδιος ήταν προσκεκλημένος μία μέρα πριν στην ίδια εκπομπή, όπου και παρουσίασε τις θέσεις του και έδωσε μια σειρά από απαντήσεις σε θέματα που αφορούν στο δήμο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημοσιογράφος Ελένη Μωραΐτη ζήτησε από το δήμαρχο Πετριτσίου να σεβαστεί την ίδια και τον καλεσμένο της και να αποχωρήσει, προκειμένου να συνεχιστεί η εκπομπή. Ο ίδιος αρνήθηκε πεισματικά, με αποτέλεσμα ο καλεσμένος Θεόδωρος Ταλιουρίδης, να σηκωθεί και να εγκαταλείψει το studio.

Το… πολιτικό «θερμόμετρο» στον ακριτικό δήμο Πετριτσίου δείχνει… κόκκινο τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποκάλυψη του infoserres.gr πως ένα σημαντικό έργο προϋπολογισμού 350 χιλιάδων ευρώ, απεντάχθηκε από το ευρωπαϊκό διασυνοριακό πρόγραμμα interreg III, λόγω μη έγκαιρης κατάθεσης συμπληρωματικών μελετών από το δήμο.

Η αντιπολίτευση, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο, Θεόδωρο Ταλιουρίδη, κατηγόρησε τη δημοτική Αρχή Πετριτσίου για «ολική ανικανότητα», παρουσιάζοντας στοιχεία και αποδείξεις για το πώς χάθηκε το επίμαχο έργο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανέβηκε από infoserres  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης