Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους του λεκανοπεδίου, καθώς από το πρωί η κίνηση στις κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας γίνεται με μεγάλες δυσκολίες, εξαιτίας της βροχής που πέφτει ασταμάτητα.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας, όπου αυτή την ώρα είναι ακινητοποιημένο ένα φορτηγό, στη μεσαία λωρίδα, στο ύψος του κόμβου Τατοΐου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Νωρίτερα, στο ίδιο ρεύμα είχε γίνει τροχαίο ατύχημα στο ύψος του Ρέντη, εμποδίζοντας έτσι την ομαλή κίνηση των οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ρεύμα προς Λαμία, αυξημένη είναι η κίνηση από Λ. Αθηνών έως Νέα Φιλαδέλφεια.

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ πολλά προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί που κινούνται στη Μεσογείων, επίσης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Με μικρές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη και στη Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος του Χίλτον έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρκετά προβλήματα υπάρχουν και στη Λ.Συγγρού, στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Λ.Αλίμου, στο ρεύμα προς Πειραιά και περιμετρικά στο λιμάνι του Πειραιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης