Συνελήφθη σήμερα 10 Απριλίου 2022 στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, ένας 41χρονος Aλβανικής καταγωγής με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα σε υπαίθριο σημείο της Μυκόνου κοντά στο αεροδρόμιο, ο 41χρονος πυροβόλησε με πιστόλι τρεις φορές εναντίον 40χρονου επίσης Αλβανικής καταγωγής τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα, με αφορμή επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ τους εξαιτίας οικογενειακών διαφορών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 40χρονος άνδρας  αλβανικής καταγωγής μεταφέρθηκε όντας σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς η μία σφαίρα τον έχει τραυματίσει πιο σοβαρά στην κοιλιακή χώρα, ενώ το άλλο τραύμα είναι διαμπερές.

Ακολούθως ο δράστης διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς την Άνω Μερά Μυκόνου όπου συγγενείς του τραυματισθέντα επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν εμβολίζοντας το όχημα του, ωστόσο ο κατηγορούμενος πυροβόλησε εναντίων τους τρεις φορές και τράπηκε εκ νέου σε φυγή.

Άμεσα μετέβησαν στα σημεία αστυνομικοί και έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή το όπλο που χρησιμοποίησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όπλο κατασχέθηκε μαζί με έξι κάλυκες που περισυνελέγησαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης