Μηχανοκίνητη πορεία ΠΟΕ-ΟΤΑ στην παραλιακή

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013, 13:27
Μηχανοκίνητη πορεία ΠΟΕ-ΟΤΑ στην παραλιακή
Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησε το πρωί η ΠΟΕ-ΟΤΑ στα νότια προάστια, σε όλη την παραλιακή, με σημείο αφετηρίας το Ασκληπιείο Βούλας.

Η πορεία κράτησε τρεις περίπου ώρες και κατά τη διάρκειά της οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μοίρασαν στους πολίτες ανακοίνωση προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις απολύσεις που προβλέπονται στο πολυνομοσχέδιο και τη διάλυση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

Αύριο στις 12.00 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη, από την οποία θα ξεκινήσει και πάλι μηχανοκίνητη πορεία. Ανάλογες, μηχανοκίνητες πορείες έχουν προγραμματιστεί για αύριο στις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Την ίδια ημέρα στις 20.00 η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος. Στο πλαίσιό του θα πραγματοποιηθεί και μουσική συναυλία.

Την Τρίτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ. Για τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη. Την ίδια ημέρα θα μείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και οι Δήμοι.

Το βράδυ, στις 20.30, παραμονή της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, θα γίνει πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, με προσπάθεια συμμετοχής όλων των κλάδων εργαζομένων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα. Θα πραγματοποιηθεί ολονύχτια διαμαρτυρία, πιθανώς και με συναυλία συμπαράστασης.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013, 15:06