Mεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (204 κιλά χασίς) κατασχέθηκε σε πολύωρη αστυνομική επιχείρηση στο Ράγιο της Θεσπρωτίας και στα ελληνοαλβανικά σύνορα κοντά στους Φιλιάτες, ενώ συνελήφθησαν έξι άτομα.

Ειδικότερα, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες, 35 και 45 ετών, δεν σταμάτησε στο μπλόκο της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας στη γέφυρα του Καλαμά, στο χωριό Ράγιο. Ακολούθησε καταδίωξη και, όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, εντοπίστηκαν κάτω από τα πίσω καθίσματα δέματα με χασίς βάρους 40 κιλών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός.

Αμέσως μετά ξεκίνησε αστυνομική επιχείρηση στη δύσβατη περιοχή των συνόρων κοντά στους Φιλιάτες σε ορεινό πέρασμα, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 4 Αλβανοί διακινητές ναρκωτικών, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι σάκοι με χασίς, βάρους 164 κιλών.

Σημειώνεται ότι από τις αρχές του έτους στη Θεσπρωτία έχουν κατασχεθεί περισσότεροι από 2,5 τόνοι χασίς, ναρκωτικά που είχαν προορισμό τη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διακινητές των ναρκωτικών ουσιών σε όλες τις περιπτώσεις ήταν Έλληνες και Αλβανοί, οι οποίοι έχουν συλληφθεί, ενώ τα αυτοκίνητα που συνήθως χρησιμοποιούνται είναι νοικιασμένα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης