Δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος και ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης, βάσει της οποίας ορίζεται νέα διοίκηση στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με την απόφαση, ορίζονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, αρμοδιότητας 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, τα κατωτέρω πρόσωπα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

α) Βουλγαρίδης Μηνάς του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. ΑZ 973989, Ιατρός Παθολόγος, ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Ταβουλάρη Παναγιώτη, ο οποίος παραιτήθηκε, με αναπληρωτή του τον Κατσανεβάκη Αλέξανδρο του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. Τα 493272, Οικονομολόγο, σε αντικατάσταση της Μικρού Αγάπης.

β) Ζουρίδης Γεώργιος του Γεωργίου, με Α.Δ.Τ. Σ 993015, Συνταξιούχος ΟΤΕ, ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Φραγκάκη Εμμανουήλ, ο οποίος παραιτήθηκε, με αναπληρώτριά του την Βουρλιώτη Αντωνία του Νικολάου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 471661, Δικηγόρο, σε αντικατάσταση του Κουκλάκη Γεωργίου.

γ) Μπαδιερίτης Ευάγγελος του Κυριάκου, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 973617, Οικονομολόγος (Λογιστή), ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Σγουρού Γεωργίου, ο οποίος παραιτήθηκε, με αναπληρώτριά του την Ορφανουδάκη Ελένη του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 975151, Κτηματομεσίτρια – Μεταφράστρια, σε αντικατάσταση του Κουλουριδάκη Παύλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θητεία των ανωτέρω οριζομένων εκπνέει με τη λήξη της θητείας και των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου -ήτοι την 29-4-2016.

Πηγή: haniotika-nea.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης